Krisemøde på bloggen

Hvad er det egentlig jeg laver, og er den her blog ikke bare et eklatant bevis på, at blogger-universet er et fejlskud af dimensioner på cyberspace?

Måske ér det rent faktisk et ganske naivt projekt det her. Hvad bliver der af en kop kaffe, en cigaret og en fed bog? Er det sidste uge at blive blæst omkuld af idealistisk lyrik på papir? I aviser, bøger, digtsamlinger? Helt ærligt, har det, der startede som en samfundets åbenbaring, ikke snart bidt sig selv i halen?

Måske.

Men det skal ikke stoppe en queer-feminim, sexualitetsforvirret bonderøvseksistentialists naive trang til at udtrykke sig.

Mødet er ophævet, kys jer selv, ses under solens regn (måske med den her sang)

3 kommentarer:

 1. Din blog betyder så meget mere end så mange andres, og et digt hæver hele dette til tider mega mainstream cyperspaceunivers til noget af det det hele handler om. Burde handle om. I mine øjne. Men jeg er også naiv og elskende.

  Bliv endelig ved med at være dig, det er pisse smukt og befriende. Jeg ville egentlig gerne have talt med dig til SKUM event, men jeg manglede pludseligt alt muligt. sådan er det.

  Tak.
  Kys.

  SvarSlet
 2. naiv og elskende, wow, tak! det er altså lækkert at få afvide. Var du til skum-event? ej man, man sku' lige have mødtes.

  SvarSlet
 3. Åh, så lidt. Ja, i know. Flytter du med over på Muks?

  Forresten ser "skub til virkeligheden" og alt omkring det der kulturhus virkelig fedt ud! Sådan et intiativ, der lidt giver en lyst til at bo i Aalborg.

  SvarSlet