En hyldest til Haarder, den dejlige mand!

Følgende giver slet ikke mening, hvis du ikke lige tjekker den her video ud først.

Bertel Haarder i 3. grads forhør (citat, Bertel Haarder): Lad os starte helt fra begyndelsen. Det var en fredag aften, Bertel Haarder skulle i teatret med sin kone, og inden da nyde en gang risengrød (I øvrigt mandens livret). Allerede på dét tidspunkt bliver Bertel Haarder på det groveste forulempet af en journalist, som spørger om Bertel Haarder kan stille op til interview senere på aftenen. Hvad bilder den journalist sig ind? Det er fredag aften, manden spiser risengrød og glæder sig til en cykeltur til teatret med sin kone, og bliver afbrudt af en ond journalist (garanteret med djævlehorn og trefork)! Bertel accepterer, som den gode mand han er, alligevel følgerne af et liv som minister, og stiller op til interview. Lad os lige gøre status over Bertel Haarders - indtil videre - nok så stressede fredag:

1) Han må droppe risengrøden
2) Han kan ikke cykle til teatret
3) Han må acceptere en sur kone
4) Måske komme for sent til forestillingen senere på aftenen

Endelig går det hele op, og Bertel Haarder er klar til at lade sig interviewe. Desværre for vores kære Sundheds- og Indenrigsminister er det ikke bare en journalist der styrer legen, men djævelen selv. End ikke bare djævelen, men, efter Bertel Haarders mening, et regulært røvhul og et dumt svin. Den onde, alt for kritiske journalist gør Bertel Haarder sur, fordi han spørger om spørgsmål, som Bertel ikke kan svare på, og Bertel overvejer umiddelbart ikke at undlade at svare, han bliver til gengæld sur! Og ganske forståeligt! Journalisten rammer jo mandens helt svage punkter såsom arbejdsgrupper (en meget hård nyser). Bertel ender med at forlade interviewe i protest.

Herfra skal der bare lyde en kæmpestor hyldest til Bertel Haarder - du får min stemme!)

(Ps: Tjek lige, 1:57 inde i videoen, hvordan manden spiller med musklerne - hvem sagde vores Sundheds- og Indenrigsminister ikke er buff?)

6 kommentarer:

 1. "Pis mig i øret!" - Hr. Haarder

  Man har næsten helt ondt af den kære mand, han skal jo have sin grød ligesom alle andre gamle nisser?

  SvarSlet
 2. Jeg kan nu godt forstå ham lidt. Jeps, uprofesionelt, uden tvivl, barnligt og tænderskærende pinligt på et eller andet plan, men virkelig også ond journalistik. Hvis du går ind og ser hele interviewet (som var 14 minutter), tror jeg godt du ville kunne sætte dig i hans sted og blive bare en smule træt og irriteret på journalisten. Og at det så bliver filmet samtidig. Uf... stakkels Haarder, den kære mand.

  SvarSlet
 3. Det er ikke ond journalistik, men kritisk journalistik. Bertel Haarder kunne bare undlade at svare eller afbryde interviewet med begrundelsen, at han ikke var informeret om arbejdsgruppen. Desuden minder journalisten også Haarder om, at der bliver filmet, og tilbyder ham en anden gang ikke at stille op i sådan et humør.

  Ok, faktum er, at manden kan sige hvad han vil. Vi vil altid elske ham!

  SvarSlet
 4. Hvad blev der er presseetik og god journalistik, Dr1? Hvorfor er det blevet erstattet billige tricks og nemme point?

  SvarSlet
 5. Hørt, Cecilie! Jeg havde naivt troet, at det ligesom hørte BT og Ekstra Bladet til, og lå under DR's værdighed.

  SvarSlet
 6. God journalistik? Det er da set bedre, men her handler det jo ikke om dårlig journalistik, men om dårlig håndtering af pressen.

  SvarSlet