Ærgeligt, protestsange er ikke et fag på Universitetet

Og i fin forlængelse er det surt, at kampånd ikke er en del af de unge konservatives sammenkomster. YES, de unge, autoritære kapitalist-aspiranter var ude for at promovere deres sag, og gjorde min dag perfekt! Med lækre anekdoter der uden tvivl er en citatsamling af kaliber værdig, forsøgte de at sælge den konservative sag, og jeg indrømmer! Jeg bukker under. Jeg har aldrig troet det skulle komme mig så vidt, men jeg overvejer altså et melde mig under de konservative faner.
En ting må man altså sige om de unge velfærdsterrorister, et godt grin giver de mig med på vejen. Med budskabet om, at '80 % hader konservativ ungdom' og teksten 'Ja, nogen har kageordning, andre har politisk dagsorden' kunne man umiddelbart tænke tjo, jae, hvorfor ikke, men bagpå formår ungkapitalisterne at skyde sig selv i foden (endnu en gang) med teksten, 'vi har [...] de vildeste fester, de flotteste fyre, de lækreste piger [...]'. YEEEES! Endelig en politisk ungdomsorganisation man kan tage seriøst. Fede fester, hotte drenge og lækre chicks, jeg er S-O-L-G-T! Bevares, I skal ikke snydes for endnu et citat, 'vi er ikke middelmådige og respekterer ikke janteloven' - for det gør venstrefløjen jo! Hvis der er noget der kan gøre en socialist våd i trussen, så er det jo janteloven og autoriteter in generel.

Lidt godter for jeres skyld:
80 % hader konservativ ungdom
- Måske fordi vi er kapitalister, der satser på ambitiøse mennesker (Super, der røg alle SOSU'erne, alle (u)faglærte arbejdere, invandrere og lønmodtagerne)
- Måske fordi vi går ind for Kongehus, atomkraft og aktiv dødshjælp (Tænk endelig ikke på mig, jeg fniser bare lidt for mig selv..)
- Måske fordi vi vil have lavere skatter og velfærd fra bunden (Jeps, og jeg vil gerne gå i bad uden at blive våd)

SKÅL for Konservativ Ungdom!


(ps. der kan forekomme ironi)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar